fbpx

Boost din motivation!

For at du kan nå et mål, er det vigtigt, at du er motiveret for at nå det. Jo større målet er, jo mere motivation skal der som regel til, for at du når det og ikke giver op undervejs…

Lav denne simple øvelse for at booste din motivation for at nå et hvilket som helst mål!

Hvis øvelsen ikke rigtig virker for dig, vil jeg som udgangspunkt sige, at du skal smide dit mål af helvede til og lave et nyt, som rent faktisk vil gøre en forskel for dig at nå! På den måde får du samtidig lige testet, om det er det rigtige mål, du er begyndt at arbejde på. Smart!

Din motivation er det, der helt inde fra kernen af skal drive dig til at nå det mål, du har sat! Uanset om det er et stort eller et lille mål. Jo større målet er, og jo længere tid det tager at nå det, jo større må din motivation være, for at du ikke giver op undervejs.

Prøv at vælge et af dine mål, som du gerne vil have boostet din motivation for at nå! Det må gerne være et, du kan nå inden for et år eller nogle måneder, hvis du giver den gas! Hvad vil du sige, din motivation er? Hvorfor vil du nå det mål?

Prøv lige den her øvelse, hvis din motivation ikke er kamp-høj, eller hvis det er lidt svært at svare på spørgsmålene:

Vi starter i helvedet

Hvad ville det KOSTE dig, hvis du ikke når dit mål? Hvilke følelser og tanker ville det give dig, hvis du ikke når dit mål? Hvordan ville dit liv se ud om et år, hvis du ikke når dit mål?/hvad ville det have kostet dig på et helt år, hvis du ikke fik lavet de ændringer, der skulle til?

Hvad ville det så betyde om fem år? Hvis du tager højde for alle de negative følelser og tanker, som det bar med sig på blot et år, som nu har kørt rundt i hovedet på dig i yderligere fire år, hvordan vil dit liv så se ud? Hvad har det kostet dig på de fem år?

Okay, hvis vi så prøver at se 10 år frem i tiden. Forestil dig, hvordan dit liv ville se ud, hvis du aldrig nåede det mål, du satte dig for… Hvad har det kostet dig på en periode af 10 år? Hvad er du gået glip af? Hvad har du mistet? Hvilke negative tanker og følelser fylder? Hvordan har du det med dig selv?

Til sidst: Hvis du ser helt frem til slutningen af dit liv… du sidder som en gammel dame eller mand og ser tilbage på dit liv… Du nåede ikke det mål, og det har ført alle de negative ting med sig, som du har beskrevet ovenfor. Hvordan har du det, når du ser tilbage på det liv? Hvad har det kostet dig på et helt liv?

Hvis du havde valgt et mål, som var vigtigt for dig at nå, så sidder du og har det pisse dårligt lige nu. Så den skude skal vi lige have vendt.

Hvis du ikke synes, det vil medføre noget negativt for dig ikke at nå det mål, så smid det ad helvede til! Lad være med at arbejde med det! Det er spild af tid…

For at vende skuden, skal du nu stille ALLE de samme spørgsmål, men nu går vi fra helvedet til himlen.

Du skal se på, hvad det vil GIVE dig på et år, hvis du når dit mål. Hvad vil du få ud af det? Hvilke positive tanker og følelser, og hvilken ripple-effect af positive ting følger med? Hvad med fem år frem, 10 år frem og helt til slutningen af dit liv? Giv dig god tid til at reflektere og svare på spørgsmålene.

Hvis du IKKE er kamp-motiveret efter at have fundet alle de ting, det vil give dig, så smid det mål ud ad vinduet! Det er slet ikke vigtigt nok for dig, hvis ikke det frembringer en masse negativt ikke at nå det og en masse positivt at nå det…

Hvis du ER kamp-motiveret for at nå målet, så stil dig selv et sidste spørgsmål: Hvad er én ting, du kan gøre I DAG, som fører dig tættere på målet?

OG GØR DET SÅ!!

High fives fra Julie!

P.S. Gå nu all in på det liv!

SENESTE BLOGINDLÆG:

girl woman Exclamation Triangle Check code